Tarieven_Info

  • Binnen één week ontvangt u het voorproefje van 10 foto’s. Na maximaal 4 weken ontvangt u de complete serie. Deze worden highres aangeleverd op USB en verstuurd via de post.
  • De prijzen zijn inclusief de nabewerking, klein fotoalbum, verzendkosten, reiskosten tot 25km vanaf Utrecht CS en BTW.
  • Ik mag de foto’s publiceren op de website www.manjafotografie.nl t.b.v. het portfolio.
  • U mag de foto’s plaatsen op social media, wel met naamsvermelding (Manja Herrebrugh en/of ManjaFotografie). Neem contact met me op voor andere vormen van publicatie. Daar komen we wel uit.

 

 

TESTIMONIALS

“Manja heeft de foto’s gemaakt op onze bruiloft. En hoe! Met veel enthousiasme en rust wist ze elke keer op het juiste moment de foto’s te maken. Naast dat je lekker met haar kan lachen en ze heel toegankelijk is, is ze erg professioneel: van de voorbereiding tot de afhandeling (die met veel zorg en supermooi gedaan wordt) heb je te maken met een vrouw die het ambacht beheerst. We krijgen van alle kanten complimenten over de foto’s. We bevelen Manja dan ook van harte aan!

————————————————————————

“Manja is ongelooflijk professioneel, van het gehele voortraject tot en met de levering van de foto’s en ons fotoboek. Altijd op het juiste moment op de juiste plaats, zeer fijne interactie met de gasten, maar nooit storend of opdringerig. De foto’s zijn van een fantastische kwaliteit. Wat wij zeer waardeerde was het voorbereidende gesprek en vervolgens de detailbespreking twee weken voor ons huwelijk. Manja voelde aan wat wij mooi vonden en wat onze wensen waren en stelde precies de goede vragen om tot een schitterend eindresultaat te komen wat precies bij ons past. Onze complimenten en dank, wij zouden Manja aan iedereen willen aanbevelen!”